0 0

Help / FAQ

Hier vindt u een lijst met antwoorden op veel gestelde vragen

Kies alstublieft een onderwerp:


Bestelling en betaling

Verzending en levering

Retourneren en vergoeding

Uw voordelen als online-klant

Contact - We zijn er voor u!


Bestelling en betaling


Uw bestelling:

Denk er alstublieft aan dat bestellingen uitsluitend online via onze LERROS E-Shop kunnen worden gedaan. Bestellingen kunnen in principe niet gedaan worden via de telefoon, e-mail of fax.

Over de actuele status van uw bestelling houden we u regelmatig op de hoogte via e-mail. Daarom is het van belang dat u bij uw bestelling in de LERROS E-Shop een actueel mailadres invult.

Na verzending van uw bestelling ontvangt u binnen een uur een ontvangstbevestiging per e-mail. Mocht dit niet het geval zijn controleer dan alstublieft of het bericht mogelijk automatisch in uw spamfilter terechtgekomen is.

U kunt bovendien de status van uw bestellingen altijd inzien via uw eigen account, als u zich vooraf online geregistreerd heeft.
Voor additionele vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u hier.


Uw betaalmogelijkheden:

Vooraf betalen:
Als u bij ons besteld met de betaalwijze "vooraf betalen" ontvangt u daarna een orderbevestiging met de betaalinformatie. Zodra uw betaling ontvangen is wordt uw bestelling verder verwerkt en op de snelste manier naar u verzonden.

Denk er alstublieft aan dat uw betaling niet later dan 10 dagen na bestelling in ons systeem ontvangen dient te zijn. Indien dit niet het geval is komt de bestelling automatisch te vervallen.


PayPal:
PayPal is een online-betaalservice waarmee u op het internet veilig, gemakkelijk en snel uw aankopen kunt betalen. Om deze service te kunnen gebruiken dient u - onafhankelijk van de bestelling op de LERROS E-Shop - op de homepage van PayPal geregistreerd te zijn.

Uw bank- of creditcard worden daar gekoppeld aan uw PayPal-account. Op die manier hoeft u deze niet bij iedere online-aankoop in te voeren en via het internet te versturen.

Heeft u bij onze bestelling voor de betaalwijze "PayPal" gekozen kunt u daarna in 2 kliks gemakkelijk betalen, waarbij uw bank- of creditcardgegevens bij PayPal beschikbaar zijn.

Uw betaling is direct beschikbaar, zodat uw bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt en snel naar u verstuurd kan worden.


Creditcard:
U kunt uw bestelling ook gemakkelijk met uw creditcard betalen - de LERROS E-Shop accepteert Visa en MasterCard.

Om de grootst mogelijkelijk veiligheid te garanderen en uw persoonlijke gegevens optimaal te beschermen is het gehele afrekeningssysteem van de LERROS E-Shops voorzien van de meest moderne beveiligingstechnologie (SSL-versleuteling).

Let bij het invoeren van uw creditcardgegevens alstublieft vooral op de correcte invoer van uw kaartnummer, vervaldatum en de veiligheidscode (CVC).

Om uw transactie extra te beveiligen bieden wij u de 3D Secure Beveiligingsprocedure. Om kaartmisbruik te vermijden verschijnt er tijdens het betaalproces een venster waarin u uw persoonlijke beveiligingscode dient in te voeren. Omdat u als enige deze code kent wordt met 3D Secure gegarandeerd dat de betalende persoon daadwerkelijke de rechtmatige kaarthouder is.

3D Secure is een nieuwe technologie die creditcardbetalingen op het internet zowel voor u als voor ons als verkopers nog veiliger te maken. Visa noemt dit systeem »Verified by Visa«, bij MasterCard heet net "MasterCard SecureCode".

Door het verzenden van uw bestelling wordt het aankoopbedrag op uw creditcard gereserveerd (zog. authorisatie) en uw bestelling wordt direct verwerkt. De daadwerkelijke belasting van uw creditcard vindt pas plaats op het moment dat we de producten naar u toesturen.


Rekening:
In samenwerking met onze partner Klarna bieden wij u betalen na ontvangst aan als betaalmogelijkheid. Bij een betaling met Klarna hoeft u geen accountsgegevens in te voeren en u betaalt pas nadat u de producten ontvangen heeft. Tijdens het bestelproces worden de door u ingevoerde gegevens door Klarna gecontroleerd. Uit veiligheidsoverwegingen wordt u hierbij bovendien om uw geboortedatum en een telefoonnummer gevraagd, waar u bij eventuele vragen op te bereiken bent.

Let alstublieft op het volgende: Bij betaling op rekening via Klarna is levering alleen aan een privé-adres binnen Nederland mogelijk. Factuuradres en afleveradres moeten bovendien gelijk zijn. Mocht u levering op een ander adres, bedrijfsadres of afhaalpunt wensen, kies dan alstublieft een andere betaalmogelijkheid. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Meer informatie over de algemene bedrijfsvoorwaarden en het privacybeleid vindt u onder: www.klarna.nl

Betaling na ontvangst is alleen mogelijk bij leveringen binnen Nederland.


Vouchercode:

Indien u een vouchercode (b.v. door uw aanmelding voor onze nieuwsbrief) ontvangen hebt, voer deze dan alstublieft tijdens het bestelproces in het daarvoor bedoelde veld in. De waarde van de voucher wordt direct van uw te betalen bedrag afgetrokken.

Een vouchercode kan na het verzenden van uw bestelling niet alsnog worden toegepast op deze bestelling. De geldigheid van de voucher blijft echter (in de vermelde actieperiode) tot de inlossing van kracht.


Informatie over uitverkochte artikelen:

Mocht een artikel dat u heeft bestelt bij uitzondering niet meer leverbaar zijn, informeren wij u hierover per mail. De rest van uw bestelling wordt u natuurlijk gewoon toegezonden.


Verzending en levering


Levering met DHL - gemakkelijk en betrouwbaar:

Uw bestelling wordt vervoerd door onze verzendingspartner DHL.

Mocht de bezorger u niet persoonlijk aantreffen en is het ook niet mogelijk het pakket af te geven aan andere mensen binnen uw huishouden of bij de buren vindt u een kaartje in uw brievenbus. Uw pakket wordt dan in het dichtstbijzijnde postkantoor voor u bewaard. Daar kunt u het binnen 7 werkdagen afhalen.


Levertijd:

De levertijd van een pakket naar Nederland is over het algemeen 2-5 werkdagen, na ontvangst van uw betaling. 


Verzendkosten:

Voor de standaardverzending naar Nederland bereken wij voor een productwaarde lager dan € 100,- een bedrag van € 4,95 verzendkosten. Hierdoor worden de porto- en transportkosten en verpakking slechts deels gedekt - de rest nemen wij voor onze rekening. Verzending naar Nederland voor producten met een waarde hoger dan € 100,- is gratis.

Retourneren en vergoeding


Informatie over terugzending:

Wij hechten belang aan uw tevredenheid! Uiteraard kunt u de bestelde artikelen binnen 30 dagen gratis en zonder opgaaf van redenen naar ons terugsturen. Dit geldt ook voor afgeprijsde producten of bij terugzending van een deel van de bestelling.

De retourzending van uw goederen wordt verzorgd door DHL. De retourzending van uw goederen wordt verzorgd door DHL. U ontvangt een retourenformulier door hier op Retourenportaal te klikken. U komt dan terecht op de retourenpagina van DHL en kunt u uw gegevens in het aangegeven formulier invullen. Aansluitend krijgt u een retourenmail van DHL toegestuurd. Gelieve het retourenetiket uit te printen en op de retourzending te plakken.

Voor een retour kunt u contact opnemen met onze klantenservice e-shop-nl@lerros.com

Het adres voor uw retour vindt u ook hier.

Zorg er alstublieft voor dat alle artikelen die u niet wenst te behouden onbeschadigd weer bij ons aankomen. Dit betekent dat wij alleen artikelen met het originele etiket en in een toestand zoals na het passen in een winkel terug kunnen nemen.

Wij zullen u per mail over de status van uw terugzending informeren zodra wij deze ontvangen en verwerkt hebben.

Belangrijke informatie bij mondkapjes:
Om hygienische redenen is het recht van retour uitgesloten bij de wegwerp mondkapjes.

Vergoeding:

Indien u teruggestuurde artikelen al per creditcard, vooruitbetaling of op rekening betaald dan wordt de betreffende productwaarde op uw rekening teruggestort zodra uw retour verwerkt is.

Let er bij betaling per PayPal alstublieft op dat het bedrag automatisch op uw PayPal-account wordt teruggeboekt.


Ruilen van producten uit de winkel:

Aangezien onze lokale detailhandelaars en de LERROS E-Shop onafhankelijk van elkaar werken is retourneren van artikelen die u in de winkel heeft aangeschaft helaas niet mogelijk. U kunt de in de E-shop gekochte artikelen ook niet bij onze lokale detailhandelaars ruilen, maar alleen door middel van een terugzending van uw bestelling per post.


Uw voordelen als online-klant


Uw klantaccount in de LERROS E-Shop:

Als geregistreerde klant wordt kopen in de LERROS E-Shop nog gemakkelijker, sneller en comfortabeler!

U logt gemakkelijk in op uw account met uw mailadres en uw persoonlijke wachtwoord. Uw adresgegevens hoeft u bij de registratie slechts een keer in te voeren. Daarna worden deze bij iedere login al op de bestelpagina voor u ingevoerd.

Bovendien kunt u op uw account te allen tijde de status van uw laatste bestelling bekijken. Ook eerdere bestellingen blijven op uw account opgeslagen en altijd opnieuw oproepbaar, wat bij een bestelling als gast niet mogelijk is.


Newsletter:

U kunt zich te allen tijde voor onze nieuwsbrief aanmelden - ook als u nog niet over een bestaand account beschikt!

In onze nieuwsbrief krijgt u regelmatig informatie over acties, nieuwe producten of speciale aanbiedingen, en kunt u koopjes al heel snel bemachtigen.


Wachtwoord vergeten - wat nu?

U weet het wachtwoord voor uw account niet meer? Geen probleem!

Klik gewoon op de button "Wachtwoord vergeten" en we vragen u automatisch naar uw mailadres. Voer alstublieft het mailadres in waarmee u zich ook op de LERROS E-Shop geregistreerd heeft, en binnen enkele minuten krijgt u uw wachtwoord toegezonden.


Contact - wij staan voor u klaar!


Klantenservice:

U heeft een vraag die hier niet beantwoord is? Dan kunt u die natuurlijk te allen tijde aan ons voorleggen!

U kunt onze klantenhotline bereiken op nummer: 085-9020615
(maandag-donderdag van 9.00 tot 13.00 uur)

Buiten deze tijden kunt u natuurlijk ook een bericht op het antwoordapparaat inspreken, of ons een e-mail sturen.

Servicemail: e-shop-nl@lerros.com

Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen!


Adres voor uw terugzending:

LERROS E-Shop
- Retouren -
Im Taubental 58
41468 Neuss
Duitsland